Det där med shoppingbegär...

...Livsfarligt dagarna efter lönen, speciellt när man helt plötsligt bor i en stad. Ännu farligare när staden är så mysig att strosa i. Gårdagen var en sån där typiskt farlig dag.


Efter en sen frukost och några timmars tv-spelande bestämde vi oss för att få lite frisk luft och ny energi. Så vid två traskade Anton och jag in mot centrum och gallerian. Jag behövde kaffe så vi började med en obligatorisk fika på Gräddhyllan. Älskar verkligen detta café, allt är såå gott. Känner att mina ögon blir mer och mer hjärtformade i skrivande stund.

Och detta är alltså gårdagens skörd... Oops? Jag investerade ju i ett par riktigt fina Dr. Martens för ett par dagar sen, men hade dessutom spanat in ett par snygga boots från Din Sko och vips på stod jag visst med dem i kassan. Kul att ha ett par klackar som både kan kläs upp och ner, tror de kommer användas mycket i höst. Annars hittade jag lite smått och gott på Lagerhaus (bl.a. den LJUVLIGA kattmuggen <33) och en bok som jag länge velat läsa. Som sagt, det där med shoppingbegär...
 
Bild., Ord. | | Kommentera |
Upp