Vad-listan

Vad gör du just nu?
Sitter i soffan och slökollar på Doctor Who och tar instagrampauser med jämna mellanrum.
 
Vad är det sista du tänker på innan du somnar?
Jag bearbetar dagen som varit, det är inte ovanligt att jag tar Maxbeställningar innan jag somnar in. Men i och med att jag är en övertänkare och en stressad själ tycker jag det är skönt att exempelvis spela sudoku tills jag känner att jag kommer somna så fort jag lägger ifrån mig telefonen, så slipper jag destruktivt nattgrubblande.

 
Vad skrämmer dig?
Att inte räcka till, hajar och djupa vatten.
 
Vad peppar dig?
Att kvällarna är ljusa igen att min energi och kreativitet sagta men säkert hittar tillbaks.
 
Vad har du på dig?
Mammas gamla mom jeans (ironin), en svart tröja jag köpte idag och aldrig vill ta av mig, en klocka jag köpte på en tysk marknad samt ett par skitiga vita strumpor.
 
Vad vill du ha som huvudsyssla om fem år?
Jag skulle vilja skriva egen musik och jobba parallellt med något webbaserat, tror verkligen jag skulle gilla att jobba med en webbshop och packa ordrar och trixa med hemsidor. KUL.
 
Vad får dig att gråta? 
Det mesta. Ångest, frustration, hjärtesorg och orättvisor. 

 
Vad har du för skrivbordsbakgrund på datorn?
När det kommer till skrivbordet är jag en oväntat organiserad person. Och är en organiseringsnörd och gillar mappar med subfolders och inte för mycket plotter. Min hjärna är plottrig nog som den är, så lite struktur är balsam för själen.
 
Vad måste du ha hemma i matväg?
Pasta, rostbröd, krämiga pålägg, svamp och gärna någon vitlöksklyfta. Och givetvis fiskpinnar, pulvermos samt remouladsås om tiden är knapp och orken icke-existerande.
Vad är skönt?
När vädret är lagom milt och man kan sitta utomhus och inte göra någonting annat än att återhämta sig i tystnad. Hej din introverta själ. Annars är livet sällan bättre än när dagen är slut, lägenheten är städad, värmeljusen är tända och en kan luta sig tillbaka och lyssna på riktigt bra musik från riktigt bra högtalare.
 
Vad gör du när du blir arg?
Jag blir kort i tonen och försöker hålla ilskan inom mig pga är oftast arg över orimliga saker och kan tycka att ilska är en så onödig sak att yttra om den inte är befogad. Jag gråter också väldigt ofta när ilskan faller på... Det kanske är därför jag egentligen blir tyst, så inte fienden ser mig gråta hehe.

 
Vad läser du just nu?
Jag har så många böcker påbörjade att det inte ens är roligt. Men jag läste precis ut Allt jag inte minns av Jonas Hassen Khemiri som jag fick när jag fyllde år, och idag började jag läsa Muminpappans memoarer av Tove Jansson. 
 
Vad är din vanligaste hälsningsfras på sms?
Jag är otroligt dålig på att svara på sms, det ligger inte min natur tror jag. Jag ser smset, svarar i mitt huvud, glömmer bort att jag ens fått smset, kommer på alldeles för sent att jag inte svarat och svarar sedan antingen med ett "förlåt!!!!!!" eller inte alls. Heh, och aldrig lär jag mig heller.
 
Vad är du avundsjuk på?
Människor som mår bra av samt klarar av att ha många bollar i luften. Det är så himla lätt att glömma att man duger som man är.
 
Vad brukar folk kalla dig?
Adina, älskling, och sketna sketel, den sistnämnda är min systers påfund. Kreativt. Men annars kan jag tycka att folk behöver steppa up sitt game när det kommer till smeknamn till mig, det har alltid varit klent på den fronten.
Vad är det viktigaste som finns?
Medmänsklighet, respekt och musik (eller kreativ frihet för alla som kanske inte är lika musiktokiga som jag är).
 
Vad är ingredienserna för en bra utekväll?
Stanna inne. Näe men jag är inte en utekvällsperson, men umgänget är A och O. Var med folk du trivs med och mår bra av. Häng inte med folk som gör dig stressad och osäker.
 
Vad är det gulligaste som finns?
Godmorgonsms och katter.
 
Vad såg du senast på en scen?
Little Old Hometown Band - ett fantasikt lokalt band som kör Johnny Cash och Elvis-covers. 

 
Vad gömmer sig i din mobila inkorg?
"Jag jobbar 12-19:30 så jag kanske kan lämna nyckeln på jobbet?" från Rebecka.
":((((" från Hanna.
"Kul att ni kommer! Ann-Louise har gjort en paj som hon vill dela med Anton :D" från min morbror.
 
Vad har du helst på dig?
Högmidjade byxor och en randig tröja.
 
Vad vill du rekommendera?
Anteckningsblock att skriva ner listor och observationer i och alltid alltid alltid Annika Norlin
Bild., Lista., Ord. | | Kommentera |
Upp