Skriver en lista 23:04

Favoritfärg? Överlag är det nog grönt. Men just nu har jag fått en enorm dille på pastell.

Spelar du något instrument? Ja, jag spelar piano och sjunger.

Vad gjorde du för 15 min sedan?
 Smsade med min pojkvän.


Rix FM eller P3? P3, givetvis.
 
Vad har du druckit idag? Stora mängder kaffe, en kopp te och en kopp varm choklad.
 
Har du förändrats mycket under det senaste året? Sannerligen. Både utseendemässigt, klädstilsmässigt och personlighetsmässigt. Lessnade på allt folkigt senapsgult/brunt/grönt och mormormysigt nån gång vid slutet på våren och kände att jag ville bli lite coolare, självständigare och nånting annat helt enkelt. Trivs väldigt bra so far.
 
Vad köpte du senast? 20 stycken lila tulpaner.
 
Vad är det för färg på din ytterdörr? Den är faluröd. 

Neuschwanstein castle. Bavaria. Germany. The most beautiful castle of the world!
 
Charterresa eller tågluff? Åå, tågluff! Vill så himla gärna ut och tågluffa i sommar. Behöver bara ett jobb först, heh. Älskar friheten att få utforska och uppleva. 

Vad är det för väder hos dig nu? Nattsvart och någon plusgrad men massvis av snö på marken. Får se om den är kvar imorgon dock.
 
Din favoritfrukost? Kaffe är nödvändigt om jag ska fungera någorlunda mänskligt. Sen brukar det bli någon kravlös macka fast egentligen skulle jag uppskatta typ rostat bröd med ost och marmelad och en massa frukt till det. Mmmm.
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Hmm, alltså jag tror inte på kärlek vid första ögonkastet, men förälskelse däremot. Var det logiskt?
 
Sover du tungt? Relativt. Sover ofta igenom mina första alarm (har ca 5 ställda när jag ska upp pga vaknar inte/stänger av i sömnen) men jag är inte som Anton som skulle kunna sova igenom en skottlossning. 

 
Drömmer du mardrömmar? Gjorde det mer förut, men jo det händer då och då. Uppskattas inte. 
 
Favoritklädsel? Kjol och magtröja är min melodi. Helst på sommaren så man kan gå barbent.
 
Favoritlåt just nu? Har lyssnat mycket på Elastic Heart med Sia de senaste veckorna. Alltså pipan på den kvinnan, åh är så avis. Annars är Waltz for John and Mary från Sherlock så himla vacker att jag inte vet vart mitt arma hjärta ska ta vägen.
 
Vad ser du om du tittar till vänster? Ett tvbord med min mugg jag drack varm choklad ur, The Hound of the Baskervilles och ett ljusrosa nagellack.
 
Vad ska du göra imorgon? Vakna upp med min fina bredvid mig och bara spendera dagen med honom. Mys!

 
Höger el vänsterhänt? Högerhänt.
 
Humör just nu? Trött och lat men glad och peppad. Glad och peppad för att Anton äntligen kommer hit igen inatt efter han har jobbat. Men är för lat för att orka kliva upp och duscha och städa iordning på rummet lite innan jag ska lägga mig. Istället ligger jag i soffan i tvrummet och bloggar. Prioriteringar.
 
Kläder just nu? Svarta byxor och min älskade svartvit-rutiga tröja från Buy My Outfit.
 
Sommarplaner? Jobba på Kägelholmen eller om jag lyckats knipa något annat jobb innan dess. Sen vill jag resa runt lite med Anton, helst åka på någon konsert och bara njuta av varma sommarkvällar och svalkande kvällsdopp. Har aldrig varit en solklar sommarälskare men efter i somras har jag upplevt det helt annorlunda, förmodligen pga att jag var nykär och pirrig och hade fina vänner som ägde. Älska sommar, helt enkelt.
 
Hur många kuddar sover du med? En, helst så tunn som möjligt annars gråter min nacke. Nu när Anton inte varit här har jag däremot behövt en extrakudde som substitut hehe.
 
Morgon eller nattmänniska? Nattmänniska, tveklöst. Är aldrig så kreativ som på natten och sällan så putt som på morgonen. (Det är så man måste intala sig själv att livet inte suger egentligen utan att man bara är trött och behöver en enorm mängd kaffe)

 
Vad är viktigast för dig? Jag vet inte, ärligt talat. Det är lite läskigt att känna så. Musiken är så himla livsviktig dock.
 
Hur var din första kyss? Oj, jag kommer inte ihåg. Var nog lite för liten för att minnas, pussade mina kära pojkvänner i mellanstadiet, men mitt första hångel kommer jag ihåg var inne på toaletten hemma hos mig med min pojkvän och min bästis som liksom skulle peppa haha. Var så himla nervös och det var en så knäpp situation men spännande som 12-åring haha. Annars har jag inte haft en riktigt proper kärlekskyss tills jag träffade Anton. Och det var väldens finaste, filmigaste och nervösaste stund. 
 
Kött eller vegetariskt? Vet i ärlighetens namn inte varför jag äter kött mer än för att "det är gott", för jag skulle så lätt kunna avstå egentligen. Det blir bara inte av, dålig diciplin, Adina. Så jag svarar som så att jag föredrar vegetariskt men äter mer kött än icke-kött.

 
Stjärntecken? Stenbock.
 
Föredrar du ditt rum stökigt eller välstädat? I mitt liv har mitt rum oftast varit en lymla svinstia och oftast har jag liksom inte brytt mig. Men nu föredrar jag när rummet är städat och hemtrevligt, ett icke-kaotiskt lurar mitt psyke att även det är icke-kaotiskt.
 
Bästa konsertminnet? Har så himla många bra konsertminnen. Men de första jag kommer på är Noah and the Whale med Anna och Ben Howard med Anton. 
Bild., Lista., Ord. | | Kommentera |
Upp